T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Arıklı Dayanışması Üyeleri, Vakıfbank Truva Şube Müdürü Neziha Kamaşık ile İstanbul Teniz Yüzme Kayak Spor Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ziyarette bulundu. 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü düzenlenen ziyaretler kapsamında ilk olarak Arıklı Dayanışması üyelerini Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay ve Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş ile birlikte Belediye Meclis Salonu'nda ağırladı. Ayvacık'ın Arıklı Köyü yakınlarında çalışmaları devam eden uranyum-toryum sondaj çalışmalarına karşı yaşam alanlarını savunan Arıklılı kadınlar ile bir araya gelen Başkan Gökhan, Çanakkale'nin havasını, toprağını ve suyunu korumak için verdikleri mücadele nedeni ile teşekkür etti. 

Karşılıklı sohbet ortamına geçen ziyarette uranyum-toryum sondaj çalışmalarına karşı Arıklı Dayanışması tarafından sürdürülen faaliyetlere ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, Kirazlı-Balaban'da metalik madenciliğe karşı verilen mücadeleye ilişkin tecrübeleri de Arıklılı kadınlar ile paylaştı. 

Başkan Gökhan ardından Vakıfbank Truva Şube Müdürlüğü görevine yeni başlayan Neziha Kamaşık'ı makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, Kamaşık'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, Çanakkale ve ülke ekonomisine ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında son olarak İstanbul Teniz Yüzme Kayak Spor Kulübü Başkanı Kamil Esen ve kulüp sporcularını ağırladı. Külüp Başkanı Esen'den kulüp faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, sporculara da başarılar diledi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Kulüp Başkanı Esen ve sporcular Başkan Gökhan'a plaket takdiminde bulunurken, Başkan Gökhan da genç sporcuklara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'unu hediye etti.