T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerini Aralıksız Sürdürüyor


-
+
Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerini Aralıksız Sürdürüyor


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yapımı devam eden ve planlanan projeleri yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Gökhan, 6 Eylül 2022 Salı günü Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekip eşliğinde düzenlediği teknik inceleme gezisi kapsamında Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı ile çalışmaları devam eden Çanakkale Belediyesi Misafirhanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Gökhan inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Barbaros Mahallesi'nde kentlilerin hizmetine sunulacak olan Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı'nı ziyaret etti. Park alanında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, park alanındaki çalışmaların yanı sıra yapılması planlanan düzenlemelere ilişkin teknik ekipten bilgi aldı.

Halet Çambel Sağlıklı Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, spor salonu olarak kullanılacak binanın inşası tüm hızı ile devam ediyor. Park alanında yapılan basketbol sahasının asfaltlaması tamamlanırken, sulama ve elektrik tesisatı çalışmaları ise sürüyor. Çalışmalar doğrultusunda ayrıca çim ve bitki dikimlerinin de bu hafta içinde başlaması planlanıyor.

Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisindeki bir sonraki durağı, Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Çanakkale Belediyesi Misafirhanesi oldu. Barbaros Mahallesi'nde bulunan misafirhane binasında incelemelerde bulunan Başkan Gökhan'a, misafirhanenin hizmete açılması için gerçekleştirilen teknik işler ve işleyişi hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

İlimize kanser tedavisi için gelen hasta ve refakatçilerinin kemoterapi, radyoterapi süresince kalabilecekleri misafirhanemizde, görev ve diğer nedenlerle Çanakkale 'ye gelen ihtiyaç sahibi dezavantajlı kişilerin, uygun ekonomik şartlar altında konaklama ihtiyacı karşılanması planlanıyor.