Başkan Gökhan'dan Adliyeye Ziyaret

Başkan Gökhan'dan Adliyeye Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 2022-2023 adli yılı açılışı nedeniyle Adalet Komisyonu Başkanı Eray Doğan, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Özkan ve 2.İdare Mahkemesi Başkanı Okhan Ok'u makamlarında ziyaret etti.

Başkan Gökhan'a ziyaret kapsamında Belediye Avukatları Şebnem Çıtak, Levent Gürbüz ve Simge Kurulay Hascan'da eşlik etti. 2022- 2023 adli yılının yargı camiası başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Gökhan, hakimlere, savcılara, avukatlara ve Adalet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Adalet Komisyonu Başkanı Eray Doğan, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Özkan ve 2. İdare Mahkemesi Başkanı Okhan Ok ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a teşekkürlerini sundular.