Çanakkale Belediyesinden “Let's Do It Türkiye”nin Dünya Temizlik Günü Kampanyası Kapsamında Gerçekleştireceği Temizlik Etkinliğine Destek…

Her yıl Eylül Ayının 3. Cumartesi günü Dünya Temizlik Günü Kampanyası kapsamında pek çok ülke ve bölgeyle eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek temizleme etkinliği, 17 Eylül 2022 Cumartesi günü yapılacak olup buluşma noktası olarak ÇOMÜ Hastane Durağı  belirlenmiştir. Temizleme noktası olarak ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Hastanesi çevresi olarak planlanmıştır.

Ülkemizde 81 ilde çöp kirliliğini yenmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleşen etkinliğe Let’s Do It Türkiye üyelerinin yanı sıra, Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de destek olacaktır