Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Bursa Bölge Müdürü İhsan Altıkardeş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında ilk olarak Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ile makamında bir araya geldi. Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş ve yönetimi ile karşılıklı sohbet eden Başkan Gökhan, Çanakkale ve Biga ekonomisine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Biga Ticaret Borsası Başkanı Baş, Başkan Gökhan’a Biga’nın çeşitli yerel ürünlerinin bulunduğu sepeti takdim etti.

Başkan Gökhan ardından İHA Bursa Bölge Müdürü İhsan Altıkardeş ile birlikte İHA Bursa Haber Müdürü Uğur Uslubaş, İHA Bursa Muhabiri Samet Doğru ve İHA Çanakkale Temsilcisi Mustafa Suiçmez’i makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, konukları ile güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet etti.