Başkan Gökhan Hindistan Büyükelçisi Paul ve Başkonsolos Choudhary'i Ağırladı

Başkan Gökhan Hindistan Büyükelçisi Paul ve Başkonsolos Choudhary'i Ağırladı

Bir dizi program nedeni ile kente gelen Hindistan Büyükelçisi Dr. Virander Paul ve İstanbul Başkonsolosu Ms. Sudhi Choudhary Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ziyarette bulundu.

Hindistan Büyükelçisi Dr. Virander Paul ve İstanbul Başkonsolosu Ms. Sudhi Choudhary'i makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, konuklarına Çanakkale'nin tarihi ve kültürel yaşamı hakkında bilgi

verdi. Çanakkale'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Büyükelçi Paul ve Choudhary, Hindistan ve Türkiye arasında dostane ilişkilerden ve ortak tarihlerinden söz ederek, misafirperverliği nedeni ile Başkan Gökhan'a teşekkürlerini ilettiler.  Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.