Çocuk Kültür Evi Sanatçı Göksel Sevim'i Konuk Etti

Çocuk Kültür Evi Sanatçı Göksel Sevim'i Konuk Etti

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi tarafından gerçekleştirilen ve çocukları her ay farklı disiplinlerden sanatçılarla buluşturan “Sanatçı Buluşmaları” etkinliğinin ocak ayı konuğu, minyatür, seramik ve baskı sanatçısı Göksel Sevim oldu.

8 yaş ve üzeri çocuklarla Çocuk Kültür Evi sanat atölyesinde bir araya gelen Göksel Sevim, kendi sanat serüvenini paylaştığı keyifli sohbetin ardından seramik, minyatür ve baskı sanatlarının inceliklerine dair bilgi aktarımında bulundu. Sanatçı baskı sanatında kullanılan ekipmanları tanıtmanın yanı sıra, çocuklara kendisinin tasarladığı Troia kalıplarını, seramik ve minyatür çalışmalarını inceleme fırsatı da sundu. Usta sanatçı, katılımcı çocuklar için kendi özgün Troia desenleriyle bezenmiş bir anı kartı da imzaladı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği buluşma, kentin önemli değerlerinden Göksel Sevim’e Çanakkale Belediyesi adına çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A

Telefon: 0 286 217 73 11