Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yardımsevenler Derneği Yönetimi ile Çanakkale Bando Müziğini Geliştirme, Eğitim ve Tanıtma Derneği Yönetimini makamında ağırladı.

17 Ocak 2023 Salı günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Yardımsevenler Derneği Başkanı Sena Güneri ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, dernek çalışmalarına ilişkin heyetten bilgi aldı. Ziyarette güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet de gerçekleşti.

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Bando Müziğini Geliştirme, Eğitim ve Tanıtma Derneği Başkanı Teoman Cancanoğlu ve yönetim kurulunu da makamında ağırladı. Heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.