T.C. Çanakkale Belediyesi

Hacer Foggo, Çanakkale Belediyesinin Sosyal İçerikli Projelerini Ziyaret Etmek Üzere Çanakkale'de Olacak…


-
+


CHP Yoksulluk Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, Çanakkale Belediyesinin kadın, çocuk ve gençler başta olmak üzere kentin tüm dezavantajlı gruplarını güçlendirmek adına yürüttüğü fark yaratan sosyal projelerini ziyaret amacıyla Çanakkale’ye gelecek.

Foggo, 19-20 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek Çanakkale programı kapsamında üniversite öğrencileri için yürütülen sıcak çorba ikramları, Altın Yıllar Yaşam Merkezi, Barbaros Atam Kreş, Troia Sosyal Yaşam Evi, Çocuk Kültür Evi ve Çanakkale Belediyesi Çamaşırhanesini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alacak. Foggo aynı zamanda Halk Bakkal projesini de yerinde inceleyecek olup, Fevzipaşa Sosyal Yaşam Evinde ve Hamallar Kahvesinde de odak gruplarla bir araya gelecek.

Çanakkale Belediyesinin Yerel ve Kırsal Kalkınma Çalışmaları hakkında bilgi alacak olan ve ayrıca Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine bir ziyaret gerçekleştirecek olan Foggo, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı da makamında ziyaret edecek ve ardından Ercan Adsız Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek söyleşi ve kitap imza etkinliği ile programını tamamlayacak.