T.C. Çanakkale Belediyesi

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Anneler Günü Mesajı


-
+
Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Anneler Günü Mesajı


Kaç yaşında olursak olalım her zaman en büyük dayanağımız, destekçimiz olan annelerimiz, yaşamımızın ve hayatımızın en önemli mimarlarıdır aynı zamanda. Sevgi, sabır ve özverileriyle, öğretileriyle bizi biz yapan, buna büyük katkı sunan annelerimiz, her zaman başımızın tacıdır.

Her şeyin en iyisine layık olan annelerimiz için en güzel, en kıymetli Anneler Günü hediyesi ise, çocuklarının mutlu, umutlu yarınlar görmesi; onlarla özgürce, güven ve mutluluk içinde yaşayabilecekleri bir dünyadır diye düşünüyorum. Bu Anneler Günü’nde benim de en büyük temennim, yüreklerinde evlatları ve sevdikleri için her zaman çok büyük bir yer olan annelerin mutlu, umutlu yarınlara ulaşmasıdır.

Bu anneler gününde de vatan için evlatlarını yüreklerinde yaşatmaya devam eden şehit annelerimize, ayrıca deprem bölgesinde yavrularını kaybetmiş olan annelerimize ve aynı bölgede annelerini kaybetmiş vatandaşlarımıza da özel olarak sevgi, saygı ve sabır temennilerimi sunmak isterim.

Yolumuzu aydınlatan, her zaman kollayan, gözeten, bizlere sonsuz bir sevgi ve özveri sunan tüm annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi de rahmetle anıyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı