Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerine Devam Ediyor

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezilerine Devam Ediyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezilerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Gökhan 16 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Çanakkale 2. Kademe İçme Suyu Arıtma Tesisini ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin eşlik ettiği ziyarette tesis personeli ile bir araya gelen Başkan Gökhan, tesiste gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Başkan Gökhan'ın teknik inceleme gezisi kapsamındaki bir sonraki durağı Dardanos'ta yapımı devam eden sahil düzenlemeleri oldu. Çanakkale Belediyesi Dardanos Halk Plajı ve Dardanos sahil kesiminde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gökhan, çalışmalarda gelinen son durum ve yapılacak düzenlemelere ilişkin teknik ekipten bilgi aldı.