Çocuk Kültür Evi Müzisyen Çiğdem Ergun Güvenç'i Konuk Etti

Çocuk Kültür Evi Müzisyen Çiğdem Ergun Güvenç'i Konuk Etti

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi tarafından gerçekleştirilen ve çocukları her ay farklı disiplinlerden sanatçılarla buluşturan “Sanatçı Buluşmaları” etkinliğinin mayıs ayı konuğu, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi ve müzisyen Çiğdem Ergun Güvenç oldu.

8 yaş ve üzeri çocuklarla Çocuk Kültür Evi müzik atölyesinde bir araya gelen Çiğdem Ergun Güvenç, müzikle tanışma serüveninden ve müzik alanında aldığı eğitimlerden bahsettiği keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin ardından yer aldığı sahne performanslarından örnekler sunan Güvenç, katılımcı çocuklarla birlikte eğlenceli bir beden perküsyonu uygulaması gerçekleştirdi. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği buluşma, konuk sanatçıya Çanakkale Belediyesi adına geleneksel Çanakkale seramiği ile buket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A

Telefon: 0 286 217 73 11