Gençlik Günleri Tiyatro Gösterimleri Başladı

Gençlik Günleri Tiyatro Gösterimleri Başladı

Çanakkale Belediyesi Gençlik Günleri etkinlikleri kapsamında 17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen tiyatro gösterimleri Dev Hacivat Karagöz Gösterisi ve ÇBTT Taş Kağıt Makas Oyuncularının Tiyatro Sporu Gösterisi ile başladı.

Gençlik Günleri etkinlikleri kapsamında 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü düzenlenen tiyatro gösterimlerinde ilk olarak Dev Hacivat Karagöz Gösterisi sahnelendi. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği gösteri, izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyun sonunda minik kentliler Dev Hacivat ve Karagöz maketi ile fotoğraf çektirdi.

Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun Taş Kağıt Makas ekibinin sahnelediği doğaçlama oyun ile devam etti. İzleyiciler ile interaktif bir şekilde sahnelenen Tiyatro Sporu gösterisi ile kentliler keyifli bir akşam yaşadı.

Gençlik Günleri Tiyatro Gösterimleri Programı

18 Mayıs 2023 Perşembe