T.C. Çanakkale Belediyesi

Yeni Akıllı Vezne Konumunu Belirlemek Üzere Anketimize Katılabilirsiniz…


-
+
Yeni Akıllı Vezne Konumunu Belirlemek Üzere Anketimize Katılabilirsiniz…


Kentin çeşitli noktalarında kullanılan Akıllı Vezne Sistemlerine (AVS) yenileri eklenmeye devam ediyor. Kısa süre içinde Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi önüne de eklenecek olan AVS’lerden bir diğerinin konumuna ise anketimize katılarak kentlilerimiz karar verebilecek.

Çanakkale Belediyesinin konuya ilişkin çalışmaları doğrultusunda, kentlilerimizin ödemeye yönelik işlemlerini kolaylaştırmak, Belediyeye gelmelerine gerek kalmadan ödemelerini gerçekleştirmelerine olanak sağlamak adına;

  • Barbaros Mahallesi Beldemiz Sitesi Beldemiz 1. Sokak
  • İsmetpaşa Mahallesi 56. Sokak No:6/1 (Tekzen Taksi Durağı Yanı)
  • Esenler Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi No:17/1 (Esenler Halkın Bakkalı Yanı)
  • Barbaros Mahallesi Gazi Sokak No:7/1 (Troya Sosyal Yaşam Evi Bahçesi)
  • Çınarlı Köyü Dardanos Mevkii Hasan Mevsuf Caddesi No: 31/1 (Sunsan Kamp park içi)

adreslerinde bulunan Akıllı Vezneler ile pek çok iş ve işlem 7/24 gerçekleştirilebilmektedir.

Bu kapsamda Akıllı Veznelerde; akıllı su sayaçlarına ait kontör yüklemesi, mekanik sayaçların Abone Numarası Vasıtası ile ödemeleri, Belediye ait tüm borçlarının ödemeleri ve taksitli ödemeler yapılabilmektedir.

Tüm bankaların kredi kartları ve tüm çipli banka kartları ile ödeme yapılabilen Akıllı Vezne’de nakit ödeme yöntemi kullanılmamaktadır.

Öte yandan kısa bir süre sonra Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi önüne eklenecek olan yeni AVS’nin yanı sıra kentin bir noktasına daha konulacak olan AVS için düzenlenen anketimize katılabilir ve konuma siz karar verebilirsiniz.

Ankete katılmak için TIKLAYINIZ