Çanakkale Belediyesinden Üniversite Tercihlerinde Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

Çanakkale Belediyesinden Üniversite Tercihlerinde Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti


-
+
Çanakkale Belediyesinden Üniversite Tercihlerinde Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti


16 Temmuz 2024'te açıklanan YKS sonuçları sonrasında üniversite tercih işlemlerinde alanında uzman danışmanlarımız tarafından ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlanacak.
 
25 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında hafta içi ve hafta sonu  (Cumartesi ve Pazar) dahil,  10.00/16.00 saatleri arasında Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzde oluşturulacak randevular doğrultusunda danışmanlarımız hizmet verecektir.
 
Randevu için: 444 17 17 / 5401
 
DANIŞMANLAR
Gülay Kartal; İstanbul Üniversitesi PDR mezunudur. 16 yıldır özel kurumlarda okul psikolojik danışmanı olarak görev almıştır. 9 yıldır tercih danışmanlığı yapmaktadır.

Özen Özözen; Adnan Menderes Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunudur. 5 yıldır özel kurumlarda okul psikolojik danışmanı olarak görev almıştır. 5 yıldır çalıştığı kurumlarda ve ofisinde tercih danışmanlığı yapmaktadır.

Seçil Müge Hancıoğlu Ateş; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyoloji mezunudur. 13 yıldır çeşitli özel öğretim kursları ve okullarda lise ve üniversite hazırlık öğrencilerine tercih danışmanlığı yapmaktadır.

Şeref Demirsöz; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans mezunudur. Aktif olarak aynı üniversitenin de PDR Tezli Yüksek Lisans bölümünde öğrenimine tez yazma aşamasında devam ediyor. 2,5 yıldır Çanakkale-Bayramiç Kaymakamlığı / Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında, Sosyal İnceleme Görevlisi olarak kamuda çalışıyor. Özel bir iş yerinde 4 yıldır online ve yüz yüze olarak psikolojik danışmanlık ve tercih danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Afra Aktaş; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans mezunu, yüksek lisans yapıyor duygusal islemleme hassasiyetinin (stresi arttıran bir mizaç özelliği) stres üzerindeki etkisinde sosyal desteğin düzenleyici rolünü inceliyor.