Başkan Erkek Aşure İkramında Bulundu

Başkan Erkek Aşure İkramında Bulundu

Muharrem ayı nedeniyle Çanakkale Belediyesi tarafından 19 Temmuz 2024 Cuma günü Cuma Pazarında üç farklı noktada aşure ikramı gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi tarafından her yıl Muharrem Ayında geleneksel olarak düzenlenen aşure ikramına Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayıda kentli katıldı. Pazar alanında üç farklı noktada gerçekleştirilen aşure ikramına kentliler büyük ilgi gösterdi.

Kentlilere aşure ikramında bulunan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, “Muharrem ayı nedeni ile Cuma Pazarında üç noktada aşure dağıtıyoruz. Milyonlarca insan Muharrem ayında oruçlarını tuttu. Tutulan tüm oruçlar, yapılan ibadetler, paylaşılan lokmalar hak katında kabul olsun. Biz de Muharrem orucu sırasında canlarla, dostlarla iftara da katıldık. Bugün de aşure etkinliğimizdeyiz. Aşuremizi, lokmamızı hemşerilerimizle, dostlarımızla, canlarla paylaşıyoruz.” dedi.