Sayfa yükleniyor

Kültürel ve Sosyal Mekanlar

ATA'M Kreş ve Gündüz Bakım Evleri


Atatürk ilke ve inkılapları çerçevesinde Bu günün küçükleri yarının büyükleri anlayışı ile her çocuğun bir birey olduğunu ve kendi kararlarını alması gerektiğini göz önünde bulundurarak oluşturduğumuz kurumlarımız 3-6 yaş (36/69 aylık) kreş ve gündüz bakım evi olarak hizmette bulunmaktadır. 

Dersliklerimiz, çocuklarımıza kendilerini aile içerisinde hissetmelerini sağlayacak şekilde bireysel ve toplu etkinlik faaliyetlerini rahat hareket imkanı sunmak suretiyle emniyet içerisinde yapabilecekleri biçimde dizayn edilmiştir. 

Hareket etkinliğinin çok önem taşıdığı bu yaş gruplarımız için bahçe alanlarımızda yine etkinlik ve emniyet ön plana alınmak suretiyle dizayn edilmiştir.

Kreşlerimizde çocuklarımızın gerek zihinsel gerekse fiziksel gelişimlerine katkı sunulması amacıyla ilave olarak spor, dans, drama, akıl oyunları, müzik, robotik maker gibi farklı branşlarda, bireysel ve grup olarak programlar ile atölye çalışmaları yapılmaktadır. 

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza; sorumluluk kazandırmak amacıyla hedeflenen işlerini yapmaları sağlanarak, başarılarının mutluluğunu yaşamasını, başarabileceklerine olan inançlarını ise daima canlı tutmaları için gerekli personel ve materyal temini yapılmış, bugünün çocuklarını yarının örnek büyükleri olarak geleceğe hazırlamak amacıyla gerekli eğitim programı oluşturulmuştur.



Cevatpaşa Şubesi

  • Cevatpaşa Mah. Bayrak Sok. No:26/A
  • 212 97 55


Barbaros Şubesi

  • Barbaros Mah. Osman Hamdi Bey Cad. No:36
  • 220 04 95