Esenler Sosyal Yaşam Evinde Yıl Sonu Etkinliği Düzenlendi

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Esenler Sosyal Yaşam Evinde renkli görüntülerin olduğu bir yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi.

Sosyal Yaşam Evinin dikiş, resim, el sanatları, okuma-yazma ve okul öncesi eğitimi çalışmalarına katılan grupların izleyici olarak yer aldığı etkinlikte katılımcıların ürettiği eserlerin de sergisi yapıldı. Halk oyunları grubunun da sahne aldığı etkinlikte, katılımcılar keyifli bir sezonu kapatırken, aynı zamanda yaza merhaba dedi.

Öte yandan Çanakkale Belediyesine bağlı Sosyal Yaşam Evlerinde ekim-haziran ayları arasında yetişkin gruplarına verilen psiko-sosyal destekler devam ediyor. Bunun yanı sıra, kişisel gelişim, mesleki beceri, spor, sanat ve bilişsel gelişim kursları da Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün eğitimci desteği ile birlikte yürütülüyor. Sosyal Yaşam Evlerinde yürütülen hizmetler ücretsiz olup, Eylül 2023’te yeni kayıt dönemi başlayacaktır.

05.06.2023 16:02