Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

“Senin Desteğin ile Daha Güçlü Bir Hastane” Kampanyası Başladı


“Senin Desteğin ile Daha Güçlü Bir Hastane” Kampanyası Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından yeni ve modern tıbbi cihazların hastane bünyesine dahil edilebilmesi amacı ile düzenlenecek olan yardım kampanyasının lansmanı yapıldı. 

 “Senin Desteğin ile Daha Güçlü Bir Hastane” sloganı ile gerçekleştirilen kampanya lansmanına Belediye Başkanı Muharrem Erkek'i temsilen Belediye Meclis Üyesi Öznur Benderlioğlu Doğangün, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, hastane çalışanları ve davetliler katıldı.  

ÇOMÜ Hastanesi ve bağış kampanyası için hazırlanan videonun izlenmesi ile başlayan lansman programı, bağış kampanyasının içeriğine ilişkin yapılan bilgilendirme konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından PET/BT kanser tarama ve yapay zekalı modern MR cihazlarının üniversite hastanesine kazandırılması amacı ile düzenlenen yardım kampanyası başlatıldı. 



12.07.2024 15:08