Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Belediyesinden Üniversite Tercihlerinde Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti


Çanakkale Belediyesinden Üniversite Tercihlerinde Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

16 Temmuz 2024'te açıklanan YKS sonuçları sonrasında üniversite tercih işlemlerinde alanında uzman danışmanlarımız tarafından ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlanacak.
 
25 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında hafta içi ve hafta sonu  (Cumartesi ve Pazar) dahil,  10.00/16.00 saatleri arasında Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzde oluşturulacak randevular doğrultusunda danışmanlarımız hizmet verecektir.
 
Randevu için: 444 17 17 / 5401
 
DANIŞMANLAR
Gülay Kartal; İstanbul Üniversitesi PDR mezunudur. 16 yıldır özel kurumlarda okul psikolojik danışmanı olarak görev almıştır. 9 yıldır tercih danışmanlığı yapmaktadır.

Özen Özözen; Adnan Menderes Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunudur. 5 yıldır özel kurumlarda okul psikolojik danışmanı olarak görev almıştır. 5 yıldır çalıştığı kurumlarda ve ofisinde tercih danışmanlığı yapmaktadır.

Seçil Müge Hancıoğlu Ateş; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyoloji mezunudur. 13 yıldır çeşitli özel öğretim kursları ve okullarda lise ve üniversite hazırlık öğrencilerine tercih danışmanlığı yapmaktadır.

Şeref Demirsöz; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans mezunudur. Aktif olarak aynı üniversitenin de PDR Tezli Yüksek Lisans bölümünde öğrenimine tez yazma aşamasında devam ediyor. 2,5 yıldır Çanakkale-Bayramiç Kaymakamlığı / Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında, Sosyal İnceleme Görevlisi olarak kamuda çalışıyor. Özel bir iş yerinde 4 yıldır online ve yüz yüze olarak psikolojik danışmanlık ve tercih danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Afra Aktaş; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans mezunu, yüksek lisans yapıyor duygusal islemleme hassasiyetinin (stresi arttıran bir mizaç özelliği) stres üzerindeki etkisinde sosyal desteğin düzenleyici rolünü inceliyor.


19.07.2024 10:30