Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Stratejik Plan Paydaş Toplantıları Sürüyor


Stratejik Plan Paydaş Toplantıları Sürüyor

Çanakkale Belediyesinin orta ve uzun vadeli amaçlarının, temel ilke ve politikalarının, hedef ve önceliklerinin belirleneceği Stratejik Plan Paydaş Toplantıları devam ediyor. 

Kente ait kaynakların etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılmasını, hesap verebilirliği ve mali saydamlığı sağlamak üzere kente ilişkin farklı konu başlıklarının detaylı bir şekilde ele alındığı Stratejik Plan Paydaş Toplantıları geniş katılım ile sürüyor.

2025-2029 yılları arasında Çanakkale Belediyesinin yol haritası olarak kullanacağı Stratejik Plan hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantılar; 17 Temmuz Çarşamba günü Amatör Spor Kulüpleri Buluşuyor ve Kültür Kenti Olma Yolunda Çanakkale, 18 Temmuz Perşembe günü Muhtarlar Buluşması, 19 Temmuz Cuma günü Sendika Buluşması ve Çocuk Kenti Olma Yolunda Çanakkale Buluşması başlıklarında toplantılar düzenlendi. 

Kentlilerin katılımına açık olarak düzenlenen toplantı programı, 26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 14:00'de Belediye Meclis Salonunda düzenlenecek olan “Turizm Kenti Olma Yolunda Çanakkale Buluşması” ile devam edecek. 



22.07.2024 17:00