Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çarşı Bölgesi'nde Her Çarşamba Detaylı Temizlik Var!


Çarşı Bölgesi'nde Her Çarşamba Detaylı Temizlik Var!

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde yürütülen çalışmalar doğrultusunda Çarşı Bölgesi’nde de her çarşamba günü kapsamlı temizlik yapılıyor.

Temiz bir kent için faaliyetler hızla sürerken, bir süredir saatli atık toplama çalışmalarının yürütüldüğü Çarşı Bölgesi’nde her çarşamba, detaylı temizlik günü olarak belirlendi. Kentin önemli tarihi ve sosyal alanlarından biri olan Çarşı Bölgesi’nin ihtiyacı olan temizlik çalışmaları artık haftanın belirlenen gününde detaylı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar kapsamında basınçlı ve köpüklü sularla yıkanan Çarşı Bölgesi’nde aynı zamanda süpürge işlemleri de yapılıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce hem Çarşı Bölgesi hem de kent genelinde kesintisiz yürütülen temizlik çalışmalarının etkili olabilmesi için hemşehrilerimizin iş birliği de büyük önem taşırken, atık toplama saatlerine uyulması, atıkların gelişigüzel bir şekilde cadde ve sokaklara atılmaması, yürütülen çalışmaların verimli olmasının yanı sıra çevre ve halk sağlığını korumaya da büyük katkı sağlayacaktır.



22.08.2024 15:48