Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek'in Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Yıl Dönümü Mesajı

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın 26 Ağustos 1922’de Kocatepe’de Büyük Taarruz emri ile başlayan, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile devam eden ve Kurtuluş Savaşı’nın kesin zaferle sonuçlanmasını sağlayan o büyük mücadelelerin yıl dönümündeyiz.

Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolunda üstün bir kararlılık, eşsiz bir ruh ortaya koyarak tarih sayfalarına yazdığı bu mücadelelerin Başkomutanı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile tüm kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Muharrem ERKEK

Çanakkale Belediye Başkanı