İçme Suyu Arıtma Tesisinde Yangın Tatbikatı

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin koordinatörlüğünde, İçme Suyu Arıtma  Tesisinde yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen yangın tatbikatında, arıtma tesis personeline yangın sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Tatbikatta ayrıca yangın simülatörü teknik desteğiyle gerçek yangın ortamında yapılacak müdahale teknikleri de uygulamalı olarak gösterildi.
Yangın tatbikatının ardından Çanakkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi, tesiste görev yapan personele çalışma esnasında güvenlikleri adına uygulamaları gereken konulara ilişkin detaylı sunum gerçekleştirdi.

29.08.2024 18:04