Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Belediyesi, Belediye Başkanlarını Ağırlıyor


Çanakkale Belediyesi, Belediye Başkanlarını Ağırlıyor

Çanakkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Belediye Başkanları Buluşması programı 10 Ekim Perşembe günü itibarıyla başladı. Program kapsamındaki etkinliklere katılmak üzere CHP Genel Başkanı Özgür Özel de bugün Çanakkale'deydi.

Belediye Başkanları Buluşması ve bir dizi programa katılmak üzere kentimizde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Belediye Başkanları ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti. Heyet burada Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Ardından, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası önünde Çanakkaleliler ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek kentlilere hitap etti. Buluşmada, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek de Genel Başkan Özel, Belediye Başkanlarını ve tüm konuklarını Çanakkale'de ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Buluşma sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile makamında bir araya geldi. Makamdaki ziyaret, sohbetin ardından Genel Başkan Özgür Özel'in Başkanlık Anı Defterini imzalaması, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Belediye Başkanları Buluşması kapsamında 11 Ekim Cuma günü ise, Belediye Başkanları Toplantısı, Ulusal Çanakkale Roman Çalıştayı ve Turizm Temalı Toplantı gerçekleşecek. Belediye Başkanları heyeti ayrıca, Çanakkale Belediyesinin yatırımlarını yerinde inceleme fırsatı bularak, kent gezisi de gerçekleştirecek.


10.10.2024 21:26