Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenle Kutlandı


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale'de de çelenk sunma töreni ile kutlandı. 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine Vali Yardımcısı Abdullah Köklü, Belediye Başkan Vekili Birten Sarıbaş, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Barosu Başkanı Av. Soner Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, sivil ve askeri protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğrenciler ile kentliler katıldı. 

Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam ederken, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Çelenk törenin ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında Bayrak Yürüyüşü gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüş, İnönü Caddesi üzerinden devam ederken, Kordonboyunda bulunan Troia Atı önünde sona erdi.


20.05.2022 15:50