Mutluay, Halk Oyunları Ekibini Ağırladı

Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, ÇAFAD ve yurt dışından gelen halk oyunları ekibini ağırladı.

59. Uluslararası Troia Festivali etkinlikleri kapsamında Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda gösteri sunan Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü (ÇAFAD), Çanakkale Belediye Başkan yardımcısı İrfan Mutluay ile Belediye Meclis toplantı salonunda bir araya geldi.

ÇAFAD folklor ekibi ile Gürcistan, Yunanistan, Abhazya, Osetya halk dansları gruplarından ikişer temsilcinin de katıldığı ziyarette Başkan Vekili Mutluay, yurt dışından gelen konukları Çanakkale'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, misafir halk dansları ekipleri  de festivale katılmaktan onur duyduklarını belirterek, konukseverlikleri nedeni ile Çanakkale Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Keyifli bir sohbet ortamında geçen ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.

12.08.2022 16:18