Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

ÇOMÜ Hastanesi Tüp Bebek Merkezi ile Spor Bilimleri Fakültesi Binası Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi


ÇOMÜ Hastanesi Tüp Bebek Merkezi ile Spor Bilimleri Fakültesi Binası Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite (Tüp Bebek) Merkezi Açılış Töreni ile ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Binası Temel Atma Törenine katıldı.

11 Kasım 2022 Cuma günü düzenlenen etkinliklerden ilki ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite (Tüp Bebek) Merkezinin açılış töreni oldu. ÇOMÜ Hastanesi B Blok 4. Kat'ta hizmet verecek olan merkezin açılış programına Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat başta olmak üzere kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Konuşmalarla başlayan programda açılış kurdelesi kesilirken, davetliler Merkezi gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Aynı gün ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Binası Temel Atma Töreni de gerçekleştirildi. ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen törene Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat başta olmak üzere kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler öğrenciler ve davetliler katıldı. Açılış konuşmalarının ardından Spor Bilimleri Fakültesinin temeli atıldı.



14.11.2022 14:25