Şehit Uzman Jandarma Aydın Ceylan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Siirt’in Pervari ilçesinde şehit düşen Yeniceli Uzman Jandarma Aydın Ceylan, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Jandarma Aydın Ceylan için Yenice’de düzenlenen törene İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit başta olmak üzere protokol üyeleri, askeri erkan, şehidimizin ailesi ve yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ceylan’ın naaşı, kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde defnedildi.

Çanakkaleli şehidimiz Uzman Jandarma Aydın Ceylan’a Allah’tan rahmet; ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

08.06.2023 16:22