Afiş Tasarım ve Uyulama Yarışması Sonuçları Hakkında Bilgilendirme

Çanakkale Belediyesi tarafından 60. Uluslararası Troia Festivali'nin duyurularında kullanılacak afişi belirlemek üzere Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması düzenlenmiş; yarışma 1 Haziran 2023 tarihinde jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme ile sonuçlanmıştır.

Yarışma sonuçlarının kamuoyunu duyurulmasının ardından mansiyon ödülü almış olan 000666 rumuzlu tasarımın yarışma şartnamesine uymadığı tespit edilmiştir. Bunun sonucunda 1 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen değerlendirmede yedek olarak belirlenmiş Mesut Tanrıkulu'nun 336002 rumuzlu tasarımı, jüri üyelerinin oy çokluğu ile aldıkları karar sonucunda mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır.

Çanakkale Belediyesi 60. Uluslararası Troia Festivali Afiş Tasarım ve Uygulama Yarışması sonuçları şu şekilde revize edilmiştir;

Sakarya'dan katılan Şeyma Altın'ın tasarımı birinci;

Antalya'dan katılan yarışmacı Rumeysa Topuz'un;

Giresun Görele'den katılan yarışmacı Mesut Tanrıkulu'nun

tasarımları mansiyon ödülüne layık görülmüştür.

03.07.2023 11:30