Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Troia Güneşi Herkes İçin Seramik Atölyesi


Troia Güneşi Herkes İçin Seramik Atölyesi

Çanakkale Seramik Müzesi tarafından 01-24 Ağustos 2023 tarihleri arasında Troia Güneşi Herkes İçin Seramik Atölyeleri düzenleniyor. Atölye çalışmasıyla kent yaşamını paylaşan herkesin seramik sanatıyla uygulamalı olarak tanışması, sanatsal bir üretimin içinde olmasını amaçlıyor.

Eğitim ve uygulama süreçleri seramik eğitmenleri tarafından verilecek atölye Çanakkale Seramik Müzesi bahçesinde gerçekleşecektir. Katılımcıların öncelikle seramik çamuruyla ve elle şekillendirmeteknikleriyle tanışarak temel üç boyutlu formları oluşturmak konusunda pratik yapmaları sağlanacaktır. Çanakkale merkezde yaşayan herkesin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği atölyenin seramik malzemeleri Çanakkale Belediyesi tarafından temin edilecektir.

Başvuru için Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No:31-33 Merkez Çanakkale adresine elden ulaştırılması gerekmektedir.

Değerli kentlilerimiz, gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Çanakkale Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında ve web sitesinde yayınlamak, ayrıca arşiv oluşturmak üzere fotoğraf ve video kaydı alınacaktır. Bu bilgilendirme 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca yapılmakta olup ayrıntılı bilgi için Belediyemiz internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Son başvuru tarihi:28 Temmuz 2023 Cuma Saat: 19.00


Katılım, Atölye Programı ve Ayrıntılı Bilgi İçin;


www.canakkaleseramikmuzesi.org

Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi

Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No: 31-33

0286.211 01 30 (Pazartesi hariç hafta içi 10.00-19.00 saatleri arası kayıt yapılabilir)



20.07.2023 16:09