Başkan Gökhan, Yangından Etkilenen Köyleri Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz günlerde Kızılkeçili Köyünden başlayarak geniş bir alanda etkili olan yangından etkilenen köyleri ziyaret ederek, köy sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette, Başkan Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, CHP İl Başkanı Doğan Ateş, İl Genel Meclis Üyeleri Güneş Pehlivan ve İsmail Gürses ile Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi Sorumlusu Gökay Şahiner de eşlik etti. Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet, yangından etkilenen Kurşunlu, Kemel ve Kızılkeçili köylerinde köy muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya geldi. Heyet, köy sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başkan Gökhan da “Yangın felaketi yaşadığımız Kurşunlu, Kemel, Kızılkeçili köylerimizi ziyaret ettik. Yaralarımızı dayanışma ile hep birlikte saracağız. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

01.08.2023 12:04