Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan Kardeş Kent Heyetlerini Ağırladı


Başkan Gökhan Kardeş Kent Heyetlerini Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 60. Uluslararası Troia Festivali kapsamında kardeş kentlerden gelen Osnabrück, Komrat, Pardubice ve Tapolca heyetleri ile Fransız Seramik Sanatçısı Patricia Cassone'yi  Belediye Meclis Salonu'nda ağırladı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarete Osnabrück Belediye Başkanı Katharina Pötter, Komrat Belediye Başkanı Sergei Anastasov, Pardubice Belediye Başkan Yardımcısı Jan Hrabal, Tapolca Kenti adına MÜSİAD Macaristan Temsilcisi Fadıl Başar, Fransız Seramik Sanatçısı Patricia Cassone ile kardeş kent heyetleri katıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Gökhan, Kardeş Kentlerden gelen heyetleri Çanakkale'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kardeş Kentler ile ilişkiler hakkında da kısa bir bilgilendirmede bulundu. Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından Kardeş Kentlerden gelen heyetlerin başkanları da Çanakkale'de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Gökhan'a hediye takdiminde bulundular. Başkan Gökhan, hediyeler nedeni ile teşekkürlerini ileterek, Kardeş Kent heyetlerine Geleneksel Çanakkale seramiği takdim etti.

Meclis salonunda gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Gökhan Kardeş Kent heyetlerine Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binasını gezdirerek, bina hakkında bilgilendirmede bulundu.


10.08.2023 16:51