Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Uluslararası Halk Dansları Topluluğu'ndan Çanakkale Belediyesi'ne Ziyaret


Uluslararası Halk Dansları Topluluğu'ndan Çanakkale Belediyesi'ne Ziyaret

Belediye Başkan Yardımcısı M.İrfan Mutluay, Çanakkale Folklor Araştırma Derneği Gençlik ve Spor Kulübü (ÇAFAD) tarafından düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali ekibini meclis salonunda ağırladı.

ÇAFAD tarafından düzenlenen ve 7 ülkenin bir araya geldiği Uluslararası Halk Dansları Festivali ekipleri Başkan Yardımcısı M.İrfan Mutluay’ı Belediye Meclis salonunda ziyaret etti. Meksika, Polonya, Ukrayna, Bosna Hersek, Bulgaristan, Porto Riko ve Türkiye’nin yer aldığı festival için Çanakkale’de toplanan ekipleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten M.İrfan Mutluay,  Çanakkale’nin barış ve özgürlüklerin kenti olduğunu, bir çok ülkeden temsilcinin yer aldığı böyle organizasyonlara ev sahipliği yapmanın Çanakkale’ye çok yakıştığını belirterek, ziyaretlerinden dolayı da ayrıca festival ekibine teşekkürlerini iletti.

Karşılıklı sohbet ortamında devam eden ziyarette festivale ilişkin bilgi veren ÇAFAD Başkanı Selim Yazan da konukseverlikten dolayı Başkan Yardımcısı Mutluay’a ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.


18.08.2023 17:09