Yangınla Mücadele Çalışmaları Tüm Hızı İle Devam Ediyor

Bugün öğle saatlerinde Damyeri Mevkiinde başlayarak halen devam eden yangında Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekipleri de yangının köylere ulaşmaması için canla başla mücadele ediyor.

Ayrıca orman bölgesinde devam eden yangının kuvvetli rüzgar nedeniyle daha da büyümemesi için Orman Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de tüm gücüyle mücadelelerini sürdürmekte.

Belediyemize bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince Damyeri Mevkinde başlayan yangından etkilenen canlar, Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde geçici süreliğine misafir edilmek üzere yangın bölgesinden tahliye ediliyor.

Bütün güçleriyle zor şartlar altında emek veren tüm ekiplere kolaylıklar diliyor, yangının bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz.

22.08.2023 16:57