Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Seramik Müzesinde Serbest Şekillendirme Atölyesi


Seramik Müzesinde Serbest Şekillendirme Atölyesi

Çanakkale Seramik Müzesi tarafından 20-27 Eylül 2023 tarihleri arasında ‘Serbest Şekillendirme Atölyesi’ düzenleniyor.

Atölye çalışması katılımcıların özgün tasarımları hayata geçirebilmesi, seramik sanatıyla uygulamalı olarak tanışması, sanatsal bir üretimin içinde olmasını amaçlamaktadır. Eğitim ve uygulama süreçleri seramik eğitmenleri tarafından verilecek atölye Çanakkale Seramik Müzesi bahçesinde gerçekleşecektir. Katılımcıların öncelikle seramik çamuruyla ve elle şekillendirmeteknikleriyle tanışarak temel üç boyutlu formları oluşturmak konusunda pratik yapmaları sağlanacaktır. Çanakkale merkezde yaşayan 18 yaş üstü kentlilerimizin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği atölyenin seramik malzemeleri Çanakkale Belediyesi tarafından temin edilecektir.

Başvuru için www.canakkaleseramikmuzesi.org adresindeki katılım formunu Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No:31-33 Merkez Çanakkale adresine elden ulaştırılması gerekmektedir.

Değerli kentlilerimiz, gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında Çanakkale Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında ve web sitesinde yayınlamak, ayrıca arşiv oluşturmak üzere fotoğraf ve video kaydı alınacaktır. Bu bilgilendirme 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca yapılmakta olup ayrıntılı bilgi için Belediyemiz internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Son Başvuru tarihi:  17 Eylül 2023 Pazar Saat 17.00
 
Katılım, Atölye Programı ve Ayrıntılı Bilgi İçin;
 www.canakkaleseramikmuzesi.org
 Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi
 Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No: 31-33
 0286.211 01 30(Pazartesi hariç hafta içi 09.00-17.00 saatleri arası kayıt yapılabilir)


13.09.2023 11:41