Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Dünya Veteriner Sağlık Teknisyenleri/Teknikerleri Haftası Mesajı

Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve teknikerleri, hayvan sağlığının korunması ve artırılmasında; bulaşıcı, zoonoz veya paraziter gibi hayvan hastalıklarının önlenmesi ve iyileştirilmesinde; bununla birlikte hayvancılığın gelişmesi ve geliştirilmesinde büyük emekleri bulunan kişilerdir.

Bu yıl 2-8 Ekim tarihleri arasındaki Dünya Veteriner Sağlık Teknisyenleri/Teknikerleri Haftası dolayısıyla bu kutsal mesleği icra eden tüm emektarları kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı