Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Esnaf İndirim Günleri Başladı


Esnaf İndirim Günleri Başladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığı işbirliği ile düzenlenen Esnaf İndirim Günleri açılış programına katıldı.

5-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ve Çanakkale Belediyesinin de destek verdiği Esnaf İndirim Günlerinin kortej yürüyüşüne, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Budak, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Engin, CHP İl Başkanı Doğan Ateş, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun başta olmak üzere oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaflar ve kentliler katıldı. Başkan Gökhan kortej yürüyüşü sırasında kentlilere ve esnaflara karanfil takdim etti.

Kortej yürüyüşü sonrasında Çarşı Caddesi'nde düzenlenen defile öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, esnafların kent yaşamının kaynağı olduğunu belirterek, “Ailemizden biri kadar yakın olan ve ekonomik olarak zor zamanlardan geçen yerel esnaflarımızdan alışveriş yapmaya özen gösterelim” diye konuştu.

Etkinlik, ÇAFAD ekibi dans gösterisi ve defile ile devam etti.




06.10.2023 17:37