Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü Mesajı


Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü Mesajı

Şehirlerimiz, geçmişten günümüze gelen kültür ve medeniyet akışının sağlandığı, her anlamda yaşayan ve gelişen ortak yaşam alanlarımızdır. Geçmişin birikimi ve dokusunu koruyup, bugünün ve geleceğin gereklilik ve teknolojilerini kullanarak ortaya konan akılcı çözümler ve sürdürülebilir bir anlayış, şehircilik çalışmalarının olmazsa olmazlarındandır.

Bizler de Çanakkale Belediyesi olarak, kentsel planlama çalışmalarımızda Çanakkale'mizin geçmişten gelen emanetlerini koruyor, değerlerimizi ve ihtiyaçları göz önüne alıyoruz. Tarihsel mirasın bilinci, geleceğin aklıyla hareket ederek, mutlu ve refah bir kent yaşamı sunmayı hedefliyoruz. Bugüne dek sunduğumuz çalışmaların yanı sıra, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, kente her anlamda farklı, modern ve çevreci bir imaj kazandıran, ülkemizin örnek projelerinden olan Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezimiz ile yeni meydanımızı, siz değerli hemşerilerimin hizmetine sunmuş olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğumu da bir kez daha belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle; çevreci, yenilikçi, ihtiyaçları gözeten ve sürdürülebilir bir anlayışla, keyifli bir kent yaşamı sağlayacak kentsel planlamalarımızın süreceğini yineleyerek, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü'nü kutluyorum.

Saygılarımla


Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı


08.11.2023 15:30