“100. Yılında Cumhuriyet ve Çanakkale” Sempozyumu Gerçekleştirildi

Çanakkale Belediyesi'nin de katkı sunduğu "100. Yılında Cumhuriyet ve Çanakkale" temasıyla düzenlenen Sosyal Bilimler Sempozyumu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun Sempozyum Onursal Başkanı olarak katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Sempozyum, ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda 25 Aralık 2023 Pazartesi günü düzenlendi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan sempozyum, Prof. Dr. Mehmet Ö. Alkan'ın "Cumhuriyetin Kuruluşuna Giden Yolu ve Cumhuriyet'in Kazanımları" başlıklı sunumu ile devam etti. Rektör Prof. Dr. Erenoğlu ile fotoğraf sergisini de gezen Başkan Gökhan, 100. Yılında Cumhuriyeti ve Çanakkale'yi konuşmaktan gurur duyduğunu belirterek panelistlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

25.12.2023 17:14