Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

İlk Dijital 100 Projesi İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısında Anlatıldı


İlk Dijital 100 Projesi İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısında Anlatıldı

Çanakkale Belediyesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi proje ekibi tarafından hazırlanıp, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)  tarafından desteklenen “İlk Dijital 100” Projesi,  Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı bünyesinde  gerçekleştirilen İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı’nda tanıtıldı.

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Çağman Esirgemez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin ve kurul üyelerinin de katıldığı toplantıda kentin pek çok konu başlığında, ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına olanak sağlamak adına yapılan ve yapılması planlanan projeler görüşüldü.

Toplantıda İlk Dijital 100 proje koordinatörleri, Çanakkale Belediyesi Peyzaj Yüksek Mimarı Tuğçe Civelek ve Strateji Geliştirme Birimi personeli Mustafa Ertan tarafından İlk Dijital 100 Projesinin amacı, faaliyetleri ve önümüzdeki aylarda planlanan çalıştay ve paydaş toplantıları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.


19.01.2024 17:14