Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Gökhan, Ziyaretlerini Sürdürüyor


Başkan Gökhan, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, veda ziyaretleri kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Hal Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar ve Özleyiş Çetin'in de eşlik ettiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Veteriner İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Gökhan, birim müdürü Görkem Bakır ve birim çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Gökhan, kentteki can dostlara yönelik yürütülen çalışmalar nedeniyle tüm ekibe teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarda başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Gökhan sonrasında, İtfaiye Müdürü Olcay Runa ve İtfaiye personelini de ziyaret etti. Ekiple bir araya gelen Başkan Gökhan, görev süresi boyunca İtfaiye biriminin yürüttüğü çalışmalar ve belediye hizmetlerine sunulan katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. İtfaiye personeli, Başkan Gökhan'ı araç sirenleriyle uğurladı.

Başkan Gökhan, Hal Müdürlüğü çalışanlarıyla da bir araya geldiği ziyaretleri kapsamında birim müdürü Mustafa Tutkun ve çalışanlara, emekleri için teşekkür ederek, yeni dönem faaliyetlerinde başarılar diledi. Başkan Gökhan'ın birim ziyaretleri hatıra fotoğrafları çekimi ile sona erdi.


28.03.2024 15:33