Başkan Vekili Karagöz'den Doğa ve Kuş Göçü Festivali'ne Ziyaret

Belediye Başkan Vekilimiz Umut Karagöz, Çanakkale Belediyesi ve ÇOMÜ ortaklığı ile ilk kez düzenlenen Doğa ve Kuş Göç Festivali'ne ziyarette bulundu.

Atıkhisar Köyü piknik alanında kurulan festivalin ikinci günü gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Vekili Karagöz, öncelikle kuş fotoğraf sergisini gezerek ÇOMÜ Öğretim Üyesi ve Kuşbilimci Dr. İbrahim Uysal'dan kuş gözlemi konusunda detaylı bilgi aldı. Serginin ardından festival alanının girişinde kurulan kayıt masasına  geçen Karagöz, burada katılımcı kaydını yaptırdı. Festivaldeki ziyaretçilerle de selamlaşan Karagöz, sonrasında kuş gözlem alanına geçerek, hem teknik ekipmanlar hem de kuş sayımı ve gözlemi hakkında bilgi sahibi oldu.

Dürbünle de kuş gözlemi gerçekleştiren Başkan Vekili Karagöz, son olarak öğretim üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

11.05.2024 15:17