Doğa ve Kuş Göçü Festivali Renkli Etkinliklerle Sona Erdi

Çanakkale Belediyesi ve ÇOMÜ ortaklığı ile 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Doğa ve Kuş Göç Festivalinde doğayla iç içe geçen renkli etkinlikler kentlilerle buluştu.

Kuş gözlem yürüyüşü, kuş fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi, atölye çalışmaları, doğada çocuk oyunları etkinliği, sunumlar ve gece fotoğrafçılığı gibi etkinliklerle dolu dolu geçen festivalin son gününde ise festival kapanış programı düzenlendi.

Çanakkale Belediye Başkan Vekili Umut Karagöz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu başta olmak üzere davetlilerin ve festival katılımcılarının yer aldığı kapanış programında, festivalde emeği geçenlere teşekkür edildi. Programda ayrıca En İyi Kuş, Doğa, Festival ve Çanakkale Fotoğrafı kategorilerinde ödül takdimi gerçekleştirildi.

13.05.2024 14:27