Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından öğrenciler için de renkli çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Kent yaşamında önemi tartışılmaz olan trafik kurallarını minik öğrencilerin de eğlenerek öğrenmeleri amacıyla, Çanakkale Belediyesi tarafından okul bahçelerinde çalışmalar yürütülüyor. Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak, Ali Ağaoğlu Anaokulu öğrencilerinin okul bahçesini trafik eğitim alanı şeklinde boyadı. Ekipler, bahçenin bir bölümünü de yine öğretici ve eğlenceli olması amacıyla satranç alanı şeklinde düzenledi.

Ekipler tarafından minik kentlilere yönelik gerçekleştirilen boyama çalışmaları, gelen talepler doğrultusunda değerlendirilmeye devam ediyor.

13.05.2024 16:37