Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Süleyman Ersoylu Son Yolculuğuna Uğurlandı


Süleyman Ersoylu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapan değerli çalışma arkadaşımız Süleyman Ersoylu, son yolculuğuna uğurlandı. 

Mesai arkadaşımız Süleyman Ersoylu için belediye binası önünde düzenlenen törene Belediye Başkan Vekili İrfan Dehmen, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Ersoylu ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Törende konuşan Başkan Vekili Dehmen; “Süleyman arkadaşımızı kaybetmenin büyük acısını yaşıyoruz. Onu son yolculuğuna uğurlamak üzere bir araya geldik. Maalesef ölüm, hayatın kaçınılmaz sonu. Ancak, beklenmedik ani bir rahatsızlıkla Süleyman arkadaşımızın aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Süleyman arkadaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.  

Belediye binası önünde düzenlenen törenin sonrasında Süleyman Ersoylu'nun naaşı, ikindi namazını müteakip Mecidiye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir kabristanlığına defnedildi.

Mesai arkadaşımız Süleyman Ersoylu'ya Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, tüm mesai arkadaşlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz…


17.05.2024 19:18