Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Sürüyor


Kapsamlı Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce kent geneli ile mücavir alanlar olan Dardanos ve Güzelyalı'da detaylı temizlik çalışmaları rutin olarak sürdürülüyor.

Bu doğrultuda çarşı bölgesinde kapsamlı çalışma gerçekleştiren ekipler, cadde ve sokakları basınçlı suyla temizledi. Çalışmalar kapsamında yer altı konteynerleri ve kent mobilyaları gibi alanları da kapsayan detaylı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Mücavir Alanlarda da Çalışmalar Hız Kesmiyor

Ekipler, kent genelinin yanı sıra mücavir alanlarda da çevre ve halk sağlığı adına yürüttükleri çalışmaları ara vermeden sürdürüyor. Ekipler son olarak Dardanos ve Güzelyalı da gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında bölgede ot biçme ve süpürge çalışmaları yürüterek, cadde ve sokakların temizliğini sağladı. Ayrıca konteyner yıkama, dezenfekte ve karasineklere karşı biyosidal ürün uygulaması da yapıldı.

Haşereler için Yoğun Çalışma

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Biyosidal Ürün Uygulama ekiplerince, kordon bölgesinde haşerelere yönelik ürün uygulama çalışmaları da yürütüldü.

Belirlenen programın yanı sıra, kentlilerden gelen talepleri de değerlendiren ekipler, mevsimsel olarak görülme sıklığı artan özellikle hamamböceği mücadelesinde en etkili yöntemlerden biri olan jel uygulaması ile kentin ihtiyaç duyulan noktalarında çalışmalarını yürütülüyor.


23.05.2024 17:13