Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale Gastronomi Festivali'ne Davetlisiniz…


Çanakkale Gastronomi Festivali'ne Davetlisiniz…

Çanakkale Belediyesinin de katkılarıyla yöresel yemekler, etnik mutfaklar ve yerel ürünlerin sergileneceği Çanakkale Gastronomi Festivali, 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde Kolin Hotel'de gerçekleşecek.

Başta Çanakkale mutfak kültürü olmak üzere farklı tatların ve yerel lezzetlerin bir araya geleceği Gastronomi Festivali'nde yerel ürünler ve tadım stantları, yemek pişirme yarışmaları, çocuklar için etkinlikler, tadım etkinlikleri, yemek atölyeleri, ünlü şeflerin sunumları, söyleşiler ve sergiler gibi pek çok etkinlik davetlileri bekliyor olacak.

Çanakkale Belediyesi de Festivalde Yer Alıyor

Festivale katkı sunan Çanakkale Belediyesi de hikayesi toprakta başlayan yöresel ürünlere hayat veren atalık ve yerel tohumların sergileneceği ve bu konuya ilişkin çalışmaların anlatılacağı Tohum Sandığı standı ile festival etkinliklerinde yer alacak.
 Çanakkale Belediyesi standında topraktan gelen bereketin sürecini deneyimlemenin yanı sıra katılımcılar, toprak örneklerini getirerek ücretsiz toprak analizi çalışmamıza da başvurabilir.

1-2 Haziran 2024 tarihlerinde 11.00 - 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Çanakkale Gastronomi Festivali'ne tüm kentlilerimiz davetlidir.


30.05.2024 11:01