Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Parklarda Yenileme Çalışmaları Sürüyor


Parklarda Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince belirli bir program dahilinde kent genelinde sürdürülen park yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kent genelinde bulunan paklarda gerçekleştirilen yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında İsmetpaşa Mahallesi Şefik İnan Caddesinde bulunan parkta yenileme çalışmalarının sonuna gelindi. Çalışma kapsamında ekipler parktaki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapısal peyzaj düzenlemeleri de gerçekleştirildi. Park alanında bulunan eskiyen oyun grupları yenileri ile değiştirilirken, öte yandan yeni oturma alanları da oluşturuluyor. Yenileme çalışmalarında sona gelinen parkta, bitkisel peyzaj düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce gerçekleştirilen yenileme çalışmaları doğrultusunda ayrıca İsmetpaşa Mahallesinde bulunan Hasan Koyuncu Parkı'nda da yenileme çalışmalarına başlandı. Eskiyen oyun grupları ve zeminin sökümü ile başlayan çalışmaların ardından altyapı çalışmalarına başlanacak olan park, yeni düzenlemelerin ardından yeniden kentlilerin kullanımına sunulacak.


28.05.2024 15:30