Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı da Sona Eriyor


Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı da Sona Eriyor

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi) ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. iş birliğinde, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası Açık Alan Kimliklendirme Çalışması kapsamında hayata geçirilen ileri dönüşüm projesi Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin üçüncü çalıştayına katılan öğretim görevlileri ve öğrenciler ile proje paydaşları, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Proje kapsamındaki üçüncü çalıştayın Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası bünyesindeki Atölye Kale departmanında 19-30 Mayıs tarihleri arasında devam eden çalışmalarına Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İstanbul Marmara Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakülteleri Seramik/ Seramik ve Cam Bölümleri öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan 52 kişilik bir ekip katılarak, proje çalışmalarına katkı sundu.

30 Mayıs tarihinde sona erecek olan üçüncü çalıştay kapsamında çalışma grubunda yer alan öğretim elemanları ve öğrenciler ile proje paydaşları kahvaltı ve belge takdim etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinliğe Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Evren Karayel Gökkaya, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve ÇASEM Müdürü Prof. Yeşim Zümrüt, Kalebodur & Atölye Kale yöneticisi Engin Çetin ve ekibi, Belediye Başkan Yardımcıları Z. Özleyiş Çetin ve Emrah Eroğlu, proje yürütücüleri Dr. Öğr. Üyesi Müjde Yücel Coşar, Öğr. Gör. Dr. Mehmet Coşar, Çanakkale Belediyesi ilgili birim müdürleri ve personeli ile proje çalışmalarına katkı sunan üniversitelerin öğretim görevlileri ve öğrencileri katıldı.

Projenin geldiği nokta ve üçüncü çalıştayda yürütülen faaliyetlere ilişkin görüşmelerin gerçekleştiği etkinlikte katılımcılara sertifikaları takdim edilirken etkinlik, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.



28.05.2024 16:35